MENU CLOSE
Tuin Zijkant Catharinahoeve

Samira Abed

Ik ben Samira en sinds april 2021 werkzaam bij de Voornse Hoeve. Ik voel me al helemaal thuis! Hiervoor heb ik een tijdje voor verschillende ziekenhuizen gewerkt als consultant en daarvoor op een woongroep als begeleider. Ik woon sinds anderhalf jaar in Rockanje met veel plezier.

In mijn vrije tijd ben ik veel op pad met mijn hond Thor of ga ik paardrijden. Als groot dier en natuurliefhebber geniet ik daar het meest van.

Tuin Zijkant Catharinahoeve

Babette Veldhuis

Babette 2

Sinds oktober 2018 maak ik deel uit van het team als management-assistent. In deze nieuwe functie zal ik voornamelijk Pim, Sharon, Marion en Wim ondersteunen op diverse gebieden. Ik heb ruim 16 jaar als jurist gewerkt bijeen middelgrote zorgverzekeraar. Daarna ben ik korte tijd sociaal raadsvrouw geweest in de Hoeksche Waard. Vervolgens ben ik als opleidingscoördinator werkzaam geweest bij een aanbieder van psychologische opleidingen op post-academisch en post-HBO niveau. Hier hield ik mij voornamelijk bezig met plannen, organiseren en communiceren.
Mijn vrije tijd gaat voornamelijk op aan mijn gezin. Ik woon samen met mijn lieve vriend en wij hebben twee dochters en een labrador. Ik ben redelijk sportief; ik loop hard, doe aan spinning en grit strength en wandel veel met onze hond. Ik ben een sociaal persoon die graag leuke dingen onderneemt met vrienden en/of familie. Mijn gevoel bij de Voornse Hoeve is heel positief en ik hoop dat ik lang met plezier naar De Voornse Hoeve of Catharinahoeve rijd om een leuke, intensieve werkdag te hebben met enthousiaste collega’s én bewoners.