Wim Dijkstra

Directie

Wim Dijkstra

Mijn naam is Wim Dijkstra, man van Marion en vader van Sharon en Roger, schoonvader van Pim en Manon en trotse opa van 5 kleinkinderen Lennox, Vieve, Eza, Deen en Liv. Vanaf de start van de Voornse Hoeve ben ik er bij betrokken en sinds 2017 ben ik fulltime aan de slag. Ik houd mij bezig met de panden en tuinen, een stukje ICT, de (brand)veiligheid en de houtbewerkingsgroep van dagbesteding kunstZinnig!

Dit soort technische werkzaamheden komen eigenlijk al mijn hele werkende leven terug. Na vijf jaar als beroepsmilitair bij Defensie ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in het internationale tanktransport, waarna ik 35 jaar bij een grote energiemaatschappij als procesoperator heb gewerkt. Daar heb ik het prima naar mijn zin gehad, maar het leukste vind ik toch mijn huidige job. Een mooie dag bestaat voor mij uit het werken met onze bewoners en dagbesteders, en of dat nou bij het klussen aan een nieuwe steigerhouten tafel, in het onderhoud van de tuin of misschien wel bij heel iets anders is, maakt voor mij eigenlijk niet uit. Ik vind het belangrijk dat we plezier hebben in het werk en als ik onze jongens en meiden daarbij nog wat kan leren, ben ik blij.

Wat betreft mijn hobby’s, ik houd van elektronica, ICT, films en series kijken, muziek luisteren en lekker eten, maar de grootste hobby is toch wel reizen. Frankrijk vind ik een fantastisch land, en ook op plekken als Cuba en Curaçao zou je mij kunnen vinden, maar het mooiste vind ik toch wel Afrika…