Soraya Ayaz

Agogisch Medewerkster

Ik ben Soraya Ayaz en ik ben geboren op 29 december 1994 in Rotterdam.
Mijn hele leven heb ik in Hellevoetsluis gewoond bij mijn ouders en mijn jongere broertje. Sinds 2018 woon ik in Spijkenisse in mijn eigen huisje. Ik heb de opleiding SPH heb afgerond aan de Hogeschool Rotterdam, met als specialisatie de jeugdzorg.
Vanuit mijn opleiding ben ik dan ook met kinderen gaan werken tot een punt waarop ik merkte dat ik meer wilde zien van de zorg. Ik ben op zoek gegaan en solliciteerde bij De Voornse Hoeve, de oudere doelgroep hier sprak mij aan. Mensen helpen, maar dan in een andere levensfase met een andere hulpvraag. Sinds juli 2019 mag ik dit team versterken en mijn steentje bijdragen aan deze mooie groep mensen. Elke dag weer staat de cliënt centraal en ondersteun ik hen bij het voeren van de regie op hun eigen leven.
Mijn andere passie ligt bij twirlen, een sport waarbij dansen wordt gecombineerd met baton (stok) technieken. Na 15 jaar zelf getwirlt te hebben mag ik nu elke woensdag de jongere meiden lesgeven en coachen naar de competities. Daarnaast hou ik natuurlijk van gezelligheid met mensen om mij heen, maar ook van een goede film of serie.