Romy van der Sluijs

Agogisch Medewerkster

Romy van der Sluijs

Ik ben Romy van der Sluijs

Ik was op zoek naar een stageplek en ben ik in november 2012 begonnen met stage lopen op de Voornse Hoeve.  Hierdoor ben ik al vanaf het begin aanwezig geweest bij de groei van de woning. Het beviel zo goed dat ik na ruim een half jaar mijn opleiding in deeltijd ben gaan vervolgen. Ik heb voordat ik hier kwam stage lopen, mijn SPW-4 diploma al afgerond. Ik heb een tijd SPH gevolgd en rond nu mijn HBO af op Social Work.

Mijn grote hobby is gezelligheid, dit is dan wel geen hobby maar; dansen, muziek, lekker eten en mensen om mij heen hebben, word ik het meest blij van.

Ik heb heel mijn leven in Oostvoorne gewoond, maar ben momenteel verhuisd naar Tilburg. Voor mij geen reden om weg te gaan. Ik heb het namelijk onwijs naar mijn zin bij De Voornse Hoeve en vind het erg leuk om te zien hoe er gestart is met een woning, waarna er uitbreiding is gekomen in dagbesteding en woningen. De visie waarin bewoner centraal staat en regie heeft over eigen leven is iets waar ik mij goed in kan vinden en zou op geen andere manier willen werken. De vrijheid die wij hebben om leuke activiteiten te ondernemen met de bewoners zorgt voor veel plezier onderling en plezier om naar mijn werk te gaan.