Ramses Hoofdman

Agogisch Medewerker

Mijn naam is Ramses Hoofdman geboren in Nieuwe-Tonge (Goeree-Overflakkee). Gescheiden vader van 2 prachtige volwassen dochters, nu een vriendin met 2 prachtige kinderen. Ik woon op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Sinds November 2022 werk ik op de Voornse Hoeve.

Mijn jeugd heb ik grotendeels doorgebracht op Goeree- Overflakkee. Mijn  beide ouders hebben gewerkt in de zorg (mogelijk daar mijn zorghart van gekregen) , maar ik ben gestart op  16 jarige Leeftijd  in het groen met werkend leren , tijdens mijn werk toen al had ik al begeleidende taken voor mensen van de  sociale werkplaats wat mij goed afging. Na een aantal werkwisselingen ben ik bij terecht gekomen als begeleider voor dag besteding op Goeree-Overflakkee ,hierna doorgestoomd naar een Zorgboerderij in Zwartewaal als dag besteding begeleider. Daar zag ik wat begeleiding op een woonboerderij inhield en heb ik hier op de vacature gereageerd en ben ik hier verder gaan groeien als Begeleider op het wonen.  Ik ben nu aan het leren en met veel plezier aan het werken ,het was even flink wennen maar ik groei en geniet iedere dag meer van de bewoners op de Hoeve ,en probeer ze bij te staan waar ik kan.

Mijn vrije tijd besteed ik op allerlei manieren, ik hou van bourgondisch leven , muziek (vooral luisteren) , filmpje pakken, wandelen, en genieten van mensen om mij heen.