Marjolein Groot

Agogisch Medewerkster Dagbesteding

Marjolein Groot

Ik ben Marjolein Groot, ik woon in Spijkenisse met mijn man Niels en onze dochter Saar. In mijn vrije tijd houd ik ervan om leuke dingen te doen met m’n gezin, familie en vrienden. Lekker buiten zijn, een boek lezen, wandelen, sporten, lekker eten en verder ben ik altijd creatief bezig.

Ik heb de Pabo afgerond en ben daarna enkele jaren als juf aan de slag gegaan op een aantal basisscholen. Onder andere op een zmlk-school. Daar merkte ik dat ik het werken deze doelgroep heel erg leuk vond. Dus solliciteerde ik bij een grote organisatie in de zorg en heb daar een aantal jaar gewerkt als begeleidster op een woongroep. Uiteindelijk ben ik een jaar of 8 geleden op de Voornse Hoeve beland, en daar ben ik heel blij mee. De werkwijze en de visie van de Voornse Hoeve passen heel goed bij mij en ik heb het uitstekend naar mijn zin.

Ik werk voornamelijk als begeleidster op KunstZinnig, maar daarnaast draai ik ook diensten op de Voornse Hoeve. KunstZinnig is voor mij als creabea de ideale werkplek. Ik kan er mijn creativiteit kwijt en ik vind het heerlijk om met de bewoners mooie dingen te maken en ze trots op zichzelf te laten zijn. We hebben tevreden klanten die blij worden van handgemaakte spullen met een verhaal, we maken ook veel dingen op bestelling. Het verkopen van de gemaakte kunstwerken, geeft de makers ervan heel veel voldoening.