Marion Dijkstra

Directie

Marion Dijkstra

Ik ben Marion Dijkstra, ik ben getrouwd met Wim Dijkstra. We hebben twee kinderen, Sharon en Roger. Een schoonzoon en schoondochter Pim en Manon. Verder ben ik een trotse oma van 5 kleinkinderen Lennox, Vieve, Eza, Deen en Liv. Mijn vrije tijd breng ik graag  door met familie en vrienden. Ik onderneem graag leuke dingen met de (klein)kinderen. Ik hou van lekker uit eten gaan of gezellig dingen doen met vrienden en/of familie.

Daarnaast ben ik samen met Sharon bezoekvriendin van een meisje met een verstandelijke beperking, waar ik regelmatig op bezoek ga en we samen leuke dingen ondernemen.

Ik heb jaren in de zorg gewerkt bij een grote instelling. Op een gegeven moment kon ik daar me draai niet meer zo goed vinden. Er ging steeds meer tijd zitten in de bureaucratie. Deze tijd ging dan ten koste van het begeleiden van de bewoners. Dit werd steeds meer. Ik dacht dit moet ook op een andere manier kunnen. En zo is in 2010 de voorloper van de Voornse hoeve ontstaan.  In 2012 zijn Sharon en ik met de Voornse hoeve in Oostvoorne gestart. Op dat moment zijn ook Pim en Wim betrokken geraakt bij de Voornse Hoeve.

In de loop van de jaren zijn we uitgebreid met twee dagbestedingen, kunstZinnig en de klussendienst. In 2017 zijn we een nieuwe woonlocatie gestart, De Catharinahoeve.

Het kleinschalige, persoonlijke en werken met een hecht en vast team zijn voor mij belangrijke aspecten.Vertrouwen is voor mij de basis voor een goede samenwerking.