Dieuwertje Troost

Moeder van Client

Mijn naam is Dieuwertje Troost, moeder van Bas. Bas woont sinds juni 2019 op de Catharinahoeve. Voordat Bas op de Catharinahoeve kwam wonen, heeft hij 9 jaar op een andere woonboerderij gewoond. Wij wonen zelf in Brielle en vinden het erg fijn dat hij nu zo dicht bij ons kan wonen.

Bas heeft nog twee jongere zusjes en een oudere halfbroer. Ik werk als kwaliteitsmanager in de levensmiddelen waar ik verantwoordelijk ben voor de voedselveiligheid van producten. We hebben twee honden, Australische labradoodles, waar we veel mee wandelen en de hondensport mee beoefenen. Ook Bas heeft trainingen gevolgd met onze oudste hond Mick, zodat hij goed met hem heeft leren omgaan én een buddy voor hem is. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig met mijn camera op pad.

Omdat ik me als ouder erg betrokken voel en ook graag betrokken ben bij de plek waar onze zoon woont, ben ik lid geworden van de ouderraad. Naast mijn eigen betrokkenheid vind ik het ook belangrijk om klankbord te kunnen zijn voor andere ouders en bewoners om met elkaar te zorgen voor een fijne leefomgeving voor onze kinderen.