Bas van der Klift

Agogisch Medewerker

Al sinds 2009 wist ik dat ik met mensen wilde werken. Alleen de manier waarop was voor mij nog niet helemaal duidelijk. Na eerst de richting van het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang op te gaan, heb ik een thuis gevonden in de gehandicaptenzorg. Jaren heb ik met plezier op een kinderwoning gewerkt. Ik vond het heerlijk om spelletjes te doen, te koken of activiteiten te doen met de kinderen. Vooral het zo bijzonder mogelijk maken van de gewone momenten vond ik prachtig.

Binnen De Voornse Hoeve heb ik een plek gevonden waar ik leuke mensen collega’s en bewoners mag noemen. Een mooie organisatie die werkt vanuit de visie waar ik mijzelf in kan vinden. Als agogisch medewerker zet ik, met veel passie en plezier, mij dagelijks in voor de bewoners en mijn collega’s. Om samen met hen de bewoners verder te helpen op de plek waar zij zich thuis voelen. Een echt mensen mens, in echt mensen werk.

Buiten het werk ben ik een fanatiek gamer. Van bordspelletjes, tot schaken, tot games op de pc, ik ben van alle markten thuis. Naast het spelen van spelletjes squash ik graag of probeer ik nieuwe gerechten uit een van mijn vele kookboeken. Op die manier ben ik altijd omringt door mensen die belangrijk voor mij zijn.