MENU CLOSE
Tuin Zijkant Catharinahoeve

Tamara Broekhuizen

tamara geknip

Mijn naam is Tamara Broekhuizen. Ik werk sinds april 2021 bij de Voornse Hoeve als Managementassistent en kwaliteitsmedewerker. Dit sluit helemaal aan bij mijn grote interesse voor het verbeteren van kwaliteit van dienstverlening en de onderliggende processen binnen een organisatie. Ik heb Vrijetijdwetenschappen gestudeerd, een brede studie waarmee je vanuit de psychologie, economie en sociologie kijkt naar mensen en organisaties, voornamelijk in de dienstensector.

Wat mij als eerste aansprak om hier te komen werken, was de passie die er binnen de Voornse Hoeve is om de beste omgeving te scheppen voor de bewoners. De warmte en bevlogenheid maken het heel fijn om hier te werken. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Ik ben opgegroeid in Hellevoetsluis en woon sinds 2014 in Brielle, daartussen heb ik na mijn studie 10 jaar in het buitenland gewoond, waaronder Kenia en de Filipijnen. Sindsdien was het tijd om met mijn man en twee dochters wortel te schieten in dit mooie stadje. Ik ga er graag op uit met mijn gezin of heerlijk bijkletsen met vriendinnen en ik geef graag Mindfulness trainingen.