MENU CLOSE
Tuin Zijkant Catharinahoeve

Jeffrey Straver

Hallo, ik ben Jeffrey Straver, een 24-jarige jongeman werkend bij de Voornse Hoeve en woonachtig in het prachtige Brielle. Waar ik als ‘Geus’ dan ook trots op ben.

Ik heb de opleiding medewerker maatschappelijke zorg niveau 4 afgerond bij De Sjem (Albeda College) in Middelharnis.

De reden dat ik dit werk doe is niets minder dan graag onder de mensen willen zijn. Het is tenslotte waar het leven om draait, samen zijn. Ieder heeft zijn eigen verhaal, en van ieder verhaal kan je wat leren. Daarbij zijn er weinig dingen die je niet samen doet, daarom is het belangrijk om het zo leuk mogelijk te maken met elkaar. Samen zijn betekent ook voor elkaar zorgen wanneer dat nodig is, dat is natuurlijk waar dit werk om draait. En daar teken ik dan ook voor.

Het begon allemaal toen ik Roger, de zoon van Marion en Wim, sprak over wat mij bezig hield (toen nog een 19-jarige knul). Zo gaf ik aan dat ik nog op zoek was naar een stage in de vorm van een woonvoorziening. Heel toevallig kwam ik op die manier dus terecht bij Marion en Sharon. Op een sneeuwachtige dag in maart mocht ik op gesprek komen, met de nodige spanning maar vooral nieuwsgierigheid zat ik dus tegenover Marion en Sharon. Ik voelde mij van harte welkom en dat is nog steeds niet veranderd. Nog steeds heb ik het erg naar mijn zin. Ik kan mij goed vinden in de visie van de Voornse Hoeve. De energie die in de bewoners wordt gestoken, achter en voor de schermen is bewonderenswaardig en daaraan wil ik graag mijn steentje bijdragen. Ik denk dat ik die mening deel met mijn collega’s, en dat is fijn werken. Maar niet te vergeten alle bewoners die ieder uniek zijn, en ieder hun eigen levenspad bewandelen.

Buiten mijn werk zijn er ook wat zaken die mijn aandacht verdienen, denk hier aan:
– zelf sporten, voetballen/hardlopen/boksen . Verder ben ik fan van de voetbalsport, en dan natuurlijk voor de mooiste club van Nederland: Feyenoord.
– vrienden en familie, de belangrijkste ingrediënten in het leven. Ook hier is gezellig samen zijn het belangrijkst.
– muziek luisteren, word ik gelukkig van.
– zo nu en dan een spelletje op de Playstation of computer
– genieten van de natuur, ik ben echt een 4 seizoenen mens

Dit was het wel zo’n beetje, op naar nog vele plezierige jaren bij de Voornse Hoeve!

Tuin Zijkant Catharinahoeve

Babette Veldhuis

Babette 2

Sinds oktober 2018 maak ik deel uit van het team als management-assistent. In deze nieuwe functie zal ik voornamelijk Pim, Sharon, Marion en Wim ondersteunen op diverse gebieden. Ik heb ruim 16 jaar als jurist gewerkt bijeen middelgrote zorgverzekeraar. Daarna ben ik korte tijd sociaal raadsvrouw geweest in de Hoeksche Waard. Vervolgens ben ik als opleidingscoördinator werkzaam geweest bij een aanbieder van psychologische opleidingen op post-academisch en post-HBO niveau. Hier hield ik mij voornamelijk bezig met plannen, organiseren en communiceren.
Mijn vrije tijd gaat voornamelijk op aan mijn gezin. Ik woon samen met mijn lieve vriend en wij hebben twee dochters en een labrador. Ik ben redelijk sportief; ik loop hard, doe aan spinning en grit strength en wandel veel met onze hond. Ik ben een sociaal persoon die graag leuke dingen onderneemt met vrienden en/of familie. Mijn gevoel bij de Voornse Hoeve is heel positief en ik hoop dat ik lang met plezier naar De Voornse Hoeve of Catharinahoeve rijd om een leuke, intensieve werkdag te hebben met enthousiaste collega’s én bewoners.