Sascha Verloo

Agogisch Medewerkster

Sascha Verloo

Ik ben Sascha Verloo en werk vanaf het begin bij de Voornse hoeve. Ik heb in 2001 mijn diploma gehaald voor sociaal pedagogisch hulpverlener aan de hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik lange tijd werkzaam geweest bij stichting Zuidwester, op verschillende locaties. Voornamelijk de doelgroep jongeren met een vorm van autisme en of psychische problematiek. Ik heb dit altijd met veel plezier en compassie gedaan. Na 10 jaar ben ik met Marion en Sharon mee gegaan naar hun particuliere wooninitiatief. De persoonlijke en kleinschalige manier van werken passte meer bij mijn persoon en wat ik belangrijk vind in het leven.

Vorig jaar heb ik nog een studie kinder/pubercoach gedaan omdat ik me meer wilde verdiepen in de belevingswereld van deze leeftijd.

Naast mijn werk heb ik een hele leuke man en twee kinderen. Olivier en Viggo van 12 en 10 jaar oud. We houden van buiten zijn, wandelen, beetje aanrommelen in de natuur en avonturen beleven. Mijn hobby’s zijn toch wel muziek, ik probeer paar keer per jaar concert te bezoeken van een favoriet en daarnaast koken en eten met vrienden en vriendinnen.