Margot Zeevenhoven

Raad van Advies

De visie van De Voornse Hoeve om zorg te bieden die persoonlijk is, veiligheid biedt en uitdaging geeft aan iedere bewoner om zich naar vermogen te ontwikkelen spreekt me aan. Ik ben als ondernemer al meer dan 20 jaar verbonden aan een organisatie die de mens en zijn ontwikkeling centraal stelt. Uitgangspunt is dat iedereen er toe doet. En dat zie ik terug in de wijze waarop de medewerkers en directie van de Voornse Hoeve met hun clienten en met elkaar omgaan.

Ik heb een arbeidsmarktachtergrond. Zowel profit als non profit. Mijn loopbaan begon bij Keser, een uitzendorganisatie die als pionier de flexmarkt heeft verkend. Als consultant heb ik me vooral bezig gehouden met het werven en selecteren van zorgverleners voor twee ziekenhuizen in Noord Limburg. Hier ben ik in aanraking gekomen met de wereld van de zorg. Ik heb sindsdien een zwak voor iedereen die ‘’aan het bed staat’’.

Daarna heb ik een aantal jaren de verantwoordelijkheid gehad voor het Arbeidsbureau in Gennep, Noord Limburg. Daar heb ik kennisgemaakt met de gehandicaptenzorg bij onder andere Dichterbij een grote zorginstelling in Heijen. Hier heb ik het management ondersteund bij de implementatie van nieuwe wetgeving.  In 1995 ben ik teruggegaan naar de uitzendbranche, nu naar Olympia. Niet als medewerker maar als ondernemer in een franchiseformule. Ik heb in Brabant, Limburg en Gelderland een netwerk ontwikkeld van 15 kantoren.  Ook hier weer een kantoor met de focus op de geestelijke gezondheidszorg.

In 2019 heb ik mijn vestigingen verkocht en ben ik voor de liefde naar Rockanje verhuisd. Hier woon ik met mijn echtgenoot Thomas.

In mijn rol als lid van de raad van advies wil ik de  Voornse Hoeve helpen om nog professioneler, gezonder en vooral betekenisvoller te worden dan ze nu al is.