Barbara Witte

Agogisch Medewerkster

Mijn naam is Barbara Witte, geboren op 20-12-1976 en met mijn man en onze 2 kinderen woonachtig in Middelharnis.Met ouders allebei werkzaam in de zorg, was het voor mij vanzelfsprekend om ook voor de zorg te kiezen. Op mijn 16e had ik al een bijbaantje, ben ik de MDGO SPW gaan doen en ondertussen met verschillende doelgroepen gewerkt.

En nu, per juni 2022 werkzaam op de Voornse Hoeve.Wat mij hier erg aanspreekt is dat de bewoners centraal staan, dat er heel goed wordt gekeken wat de zorgbehoefte is, wat hij/zij nodig heeft en hier naar gewerkt wordt en de juiste middelen worden ingezet zodat de bewoners de ruimte hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Het is erg leuk om voor deze leuke club mensen te mogen werken, de sfeer is goed en een fijn team om samen mee te werken.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om naar het theater te gaan, een goeie serie kijken of een goed boek te lezen. Ik sport graag en verder vind ik het erg fijn en belangrijk om leuke dingen te ondernemen met ons gezin. We gaan er graag op uit en vinden het heerlijk om af en toe eens een weekeindje weg te gaan of te genieten van een vakantie in het buitenland.